CO JEŠTĚ NABÍZÍME?

 

Individuální porážka skotu 

 

Porážka na našich jatkách je možná po předchozí domluvě a po stanovení termínu porážky, který musí být samozřejmě koordinován tak, aby byla zajištěna přítomnost dozorujícího veterinárního lékaře, který dohlíží na kvalitu a způsob provedení porážky a je i pro Vás zárukou, že porážka je na našich jatkách vždy provedena dle zákonem stanovených nařízení a odpovídá přísným hygienickým normám. Maso z poraženého kusu následně zkontrolováno a označeno zváženo na digitálním kalibrovaném zařízení. Chlazení probíhá v našich chladících boxech a následující den je možné si maso vyzvednout. Pokud byste  měli zájem o umístění masa v chladícím boxu na delší dobu, nechat maso projít procesem zrání - i toto je možné, pokud to umožní aktuální kapacita a vytížení našeho zařízení. Je potřeba již při stanovení termínu porážky toto zmínit, abychom mohli místo v chladícím boxu pro Vaše maso zajistit případně podle toho najít jiný vhodný termín porážky.

 

Cena za provednou porážku  bude vždy individuálně stanovena  a obsahuje :

 

cenu porážky  dle hmotnosti kusu-( živé váhy)  nebo po porážce- zvážení a zjištění  hmotnosti jednotlivých JUT

 

cenu za likvidaci odpadu ( odběr kůže je potřeba hlásit dopředu )

 

cenu za provedené veterinární vyšetření bude vyúčtována po odbržení dokladů od Krajské veterinární správy,uhrazený poplatek následně přefakturujeme v plné výši.Kopii vyšetření samožřejmě zašleme, abyste měli na maso doklad o provedené veterinární kontrole

 

cenu za případné dlouhodobé zrání

 

Jatka jsou certifikovaná s možností vývozu masa do ostatních států EU

 

 

Zvěřina- dodání / lov- individuální nebo společný                              

 

                                DANČÍ                          16.8. - 31.12.

                                JELEN SIKA                  01.8. - 15.01.

                                JELEN EVROPSKÝ         01.8. - 15.01.

                                SRNČÍ                          15.5. - 31.12.

                                DIVOKÉ PRASE             CELOROČNĚ

 

PO PŘEDCHOZÍM OBJEDNÁNÍ NABÍZÍME DODÁNÍ  VŽDY CELÉHO KUSU, NEBO PŘÍPADNĚ 2 1/2

( STAŽENÝ )

Kontakt - obchodní oddělení, objednávky : 605 134 188 begin_of_the_skype_highlighting            605 134 188      end_of_the_skype_highlighting

 Na požádání  je možné dodávaný kus rozbourat a jednotlivé části samostatně vakuově zabalit.

Cena za KG takto rozbouraného kusu případně 1/2 je následně individuálně před objednáním upřesněna.

 

OSOBNÍ ODBĚR PŘÍMO NA FAREMNÍ PORÁŽCE HYRŠOV NEBO VÁM MŮŽEME ZAJISTIT DOPRAVU  CHLADÍCÍM VOZEM  NA TRASE- 

Klatovy-Plzeň-Praha

Kontakt -  pro sjednání individuálního nebo společného lovu v našich honitbách :  

ING. JOSEF FAUL

TEL:             725 150 176      

E.MAIL: FAUJOS@SEZNAM.CZ

 

KONTAKT

KONTAKT NA BALÍKY

TELEFON : 605 134 188  
JANA
 

Kontakt

BALÍKMASA.CZ Faremní porážka Hyršov
Hyršov 2
34506

Vyzvednutí OBJEDNANÝCH balíčků na Hyršově je možné po domluvě v době :

PO 6-14

ÚT 6-14

ČT 6-14

PÁ -jsme ve VÝDEJNĚ V PŘEDEM DOMLUVENÝ ČAS

SO ZAVŘENO
NE ZAVŘENO
( o víkendu je možné vyzvednutí masa po domluvě)

V jiné dny a dobu je možné vyzvednutí po předchozí domluvě. V takovém případě nám prosím volejte na
TEL : 605 134 188


KDE NÁS ZASTIHNETE ?

T e l e f o n:
+420 605 134 188

e-m a i l:
objednávky@balikmasa.cz

F a c e b o o k:
BALIKMASA.CZ
FAREMNÍ PORÁŽKA HYRŠOV

I n s t a g r a m:
BALIKMASA.CZ

T w i t t e r:
BALIKMASA.CZ
objednavky@balikmasa.cz